VENSTRE

VENSTRE

 

 

Venstres partisekretær stopper

 

 

 

Efter næsten otte år med ansvaret for Venstres organisation, og med blandt andet to historisk flotte valgresultater i bagagen, har partisekretær Claus Richter valgt at stoppe på posten.
 
Claus Richter:
"Jeg har nydt at stå i spidsen for organisationen af Danmarks bedste parti gennem de sidste otte år. Jeg har været omgivet af dygtige, dedikerede medarbejdere, der på fornemste vis har knoklet hver eneste dag for Venstre.

At arbejde for vores folkestyre, og med de mest engagerede politikere i Danmark, har været en ære. Det har været en både fantastisk, udfordrende og til tider barsk rejse, men jeg har nydt hvert et øjeblik.

Vi har været igennem den sværeste tid i partiets historie, og nu skal vi se fremad. Venstre skal have en ny start, og derfor har jeg besluttet, at det også er tid til, at Venstre skal have en ny partisekretær. Beslutningen har på ingen måde været nem, for mit hjerte banker fortsat for Venstre, men det er det rigtige. Jakob skal sætte sit eget hold, og jeg ønsker ham alt det bedste med det som med alt andet. Jeg står naturligvis til rådighed for Venstre i den næste periode. Tusind tak til alle, jeg har mødt og samarbejdet med igennem årene".
 
Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen:
"Claus’ indsats gennem de seneste næsten otte år har været formidabel. Han har stået i spidsen for - og smurt - Venstres effektive valgmaskine på fornemste vis, og samtidig har han været ansvarlig for en ny og mere professionel retning for hele vores organisation. En retning, der rækker ud til både vores vigtige erhvervsliv og til samfundet som helhed.

Jeg er meget ked af, at Claus har truffet beslutningen om at stå af her. Heldigvis har han lovet mig, at han altid er i den anden ende af telefonen, hvis jeg har brug for det. Det er jeg glad for. Både Venstre og jeg skylder Claus den største tak for hans utrættelige indsats for vores parti. Jeg ønsker Claus alt godt fremover".

Venstres Landsorganisation ledes nu af souchef Trine Korsgaard.

 

 

 

facebook

twitter

flickr

instagram

link

mail

 

 

 

Copyright © 2019 Venstres Landsorganisation.
Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet, kan det afmeldes her.

 

Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du er medlem af Venstre.
Denne mail er sendt til stig@venstreaarhussyd.dk fra venstre@venstre.dk
Venstres Landsorganisation Søllerødvej 30 Holte 2840 Denmark