En valgkamp på skinner

Af Anna Kathrine Jørgensen, lokal kampagneleder for Jakob Ellemann-Jensen


Da Jakob blev formand for Venstre for tre år siden, meldte jeg mig ind i partiet. Med Jakob som formand er Venstre slået ind på en kurs, som jeg kan se mig selv i, både hvad angår internationalt udsyn, frihedsbegreb og menneskesyn. Derfor var jeg heller ikke i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville være kampagneleder for Jakob til det kommende valg.


Som kampagneleder er jeg ansvarlig for at samle trådene i lokalerne i Rosenkrantzgade før og under valget, eksempelvis koordinere uddelinger og aktiviteter med VU’erne, lave opslag på sociale medier, koordinere bannerpladser m.m.


Kampagnen er bygget op om Venstres mærkesager, og med det afsæt vil vi gøre alt, hvad vi kan for at gøre Jakob synlig i gadebilledet i Aarhus og på sociale medier. Har I en Facebook-profil, må I meget gerne gå ind og følge Venstre i Århus’ Facebook side og kommentere, dele og like opslag i valgkampen, så opslag om Venstre og Jakob kommer bredt ud.

  Vi sætter pris på alt den støtte, vi kan få i valgkampen, og vi hører gerne fra dig, hvis du har lyst til at deltage. Du kan fx bidrage på følgende måder: 


  • Husstandsomdele flyers med folketingskandidaterne i dit lokalområde. Vi afleverer flyers hos dig
  • Deltage i uddelinger af flyers, bolsjer og merchandise ved sportshallen, supermarkedet m.m. i dit nærområde eller ved fælles gadeaktioner med kandidaterne
  • Hænge plakater og bannere op
  • Kontakte os hvis du har adgang til et hegn, et stillads, en mark eller en husmur ud til et befærdet område, hvor vi kan hænge bannere op i valgkampen.
  • Bage kage, boller m.m. til de frivillige
  • Bidrage som enkeltperson eller virksomhed med et beløb til valgkampen, på MobilePay 37014
  • Melde dig som valgtilforordnet/valgstyrer til valget. Når valget er udskrevet, sender Venstre I Århus en besked ud om, at du kan melde dig.

   I er velkomne til at kontakte mig på annakathrine@hotmail.com eller 2737 6246, eller I kan kontakte
   Venstre Aarhus Syd.


   Jeg har mødt mange af jer allerede, og jeg glæder mig til at møde jer rundt om i Aarhus i valgkampen.


   Til næste artikel: Arne pensionen er kommet for at blive